cattery Ravottersgaarde Abessijnen sinds 1975

E-MAIL sturen

Catteryvignet-geel1

<-- terug

 

verder -->

Nile Red Rock

2010-10-04-Rocky

roepnaam

Rocky

geboortedatum

18 februari 2005

stamboek en nummer

(Aus) N 05N154555

kleur

sorrel

fokker

George & Julie Kennedy

Rocky verdient met recht de naam ‘Crocodile Rocky’ en is een superlieve, zeer levendige kater! Kopjes geven kent hij niet, hij geeft één kopstoot en die voel je dan ook! Soms keurt hij je goed met een zeer genadig gegeven likje.... Kortom een ruwe bolster met een gouden hart is het, deze in Australië geboren kerel. Zijn nakomelingen gaf hij vaak dat karakter mee, evenals zijn uiterlijk en mooie warme kleur.
Na zijn kastratie woonde hij een tijdje in huis tussen de poezen en was al snel dik bevriend met zijn kleinzoon en opvolger Valerio. De twee vormen van meet af aan een onafscheidelijk duo. Toen Valerio het katerverblijf betrok is Rocky dus ook meeverhuisd en heeft zijn kleinzoon daar alle trucs en tricks van het katerleven bijgebracht.
2015-05-31 Nile Red Rock 001Rocky is sinds de castratie van Valerio -en diens vertrek naar een eigen huis en personeel- weer bij ons binnen. ivm Een oude katerkwaal heeft hij regelmatig een pilletje nodig, reden temeer om hem hier te houden. Gezien zijn vriendschap met Rappy woont hij inmiddels samen met Rappy in het katerverblijf!

  Nijmegen
  Zutphen
  Wassenaar
  Roelofarendsveen
  Utrecht
  Goch
  Zutphen
  Gent
  Zutphen
  Antwerpen
  Purmerend
  Zutphen
  Rotterdam
 

  6-10 mnd U2
  6-10 mnd U1 + BIS
  U1 + BIV
  CAC + BIV
  CAC
  CAC
  CACIB + BIV +BIS +BOB
  CACIB
  CACIB+ BIV
  CAGCI + BIV
  CAGCI
  CAGCI + BIV
  CAP + BIV + BIS
 

PK-def

PRA-rdac

PRA-rdy

PRA spt

blgr B

PL

ouders vrij

N/rdac

-

vrij

N/N

LV-RV