cattery Ravottersgaarde Abessijnen sinds 1975

E-MAIL sturen

Catteryvignet-geel1

<-- terug

 

verder -->

Nile Red Rock

2010-10-04-Rocky

roepnaam

Rocky

geboortedatum

18 februari 2005

stamboek

(Aus) N pedigree

kleur

sorrel, draagt verdunning

fokker

George & Julie Kennedy (Australië)

Rocky verdient met recht de naam ‘Crocodile Rocky’ en is een superlieve, zeer levendige kater! Kopjes geven kent hij niet, hij geeft één kopstoot en die voel je dan ook! Soms keurt hij je goed met een zeer genadig gegeven likje Kortom het is een ruwe bolster met een gouden hart , deze in Australië geboren kerel. Zijn nakomelingen gaf hij vaak dat karakter mee, evenals zijn uiterlijk en mooie warme kleur.
Na zijn kastratie woonde hij een tijdje in huis tussen de poezen en was al snel dik bevriend met zijn kleinzoon en opvolger Valerio. Die twee vormden van meet af aan een onafscheidelijk duo. Toen Valerio het katerverblijf betrok is Rocky dus ook meeverhuisd en heeft zijn kleinzoon daar alle trucs en tricks van het katerleven bijgebracht, tot Valerio werd gekastreerd en er een ander huis voor hem is gevonden. Rocky heeft daarna nog met een aantal van mijn andere dekkaters samengewoond, maar woont inmiddels weer voor het grootste deel van zijn tijd binnen in huis.

Helaas heeft hij al een paar jaar Pancreatitis en Bronchitis en daar krijgt hij dagelijks medicijnen voor. Ondanks deze kwalen en het feit dat hij inmiddels 15 jaar oud is, is zijn gezondheid prima en op dit moment stabiel. Ivm die bronchitis woont hij eigenlijk ook liever buiten dan binnen. Dat doet hem kennelijk goed en komt hij regelmatig  binnenshuis met name als er in het katerverblijf dames bezoek is, en in de winter  vrij koud en/of vochtig is.

 

  Nijmegen
  Zutphen
  Wassenaar
  Roelofarendsveen
  Utrecht
  Goch
  Zutphen
  Gent
  Zutphen
  Antwerpen
  Purmerend
  Zutphen
  Rotterdam
 

  6-10 mnd U2
  6-10 mnd U1 + BIS
  U1 + BIV
  CAC + BIV
  CAC
  CAC
  CACIB + BIV +BIS +BOB
  CACIB
  CACIB+ BIV
  CAGCI + BIV
  CAGCI
  CAGCI + BIV
  CAP + BIV + BIS
 

PK-def

PRA-rdac

PRA-rdy

PRA spt

blgr B

PL

ouders vrij

N/rdac

-

vrij

N/N

LV-RV