cattery Ravottersgaarde Abessijnen sinds 1975

E-MAIL sturen

Catteryvignet-geel1

<-- terug

 

verder -->

Kisha’s Beauty van de Ravottersgaarde

2013-07-10-Beauty

roepnaam

Bjoet of Dopje

geboortedatum

01 december 2012

stamboek

NRKV pedigree

kleur

sorrel, draagt verdunning

fokker

Cor&Ria Konink

Beauty is een zeer ondernemende, soms wat ondeugende sorrel dame, die het nodige kattenkwaad uithaalt. Het gezegde “rooien en valen zijn donderstralen” doet haar alle eer aan!

Beauty is zwaar verslaafd aan de doppen van melkpakken! Ze rent er het hele huis mee door, ik moet ze vaak voor haar een eind weg gooien en als ik slaap, of er niet ben, gooit ze die zelf van bovenaan de trap naar beneden om er dan hard achteraan te gaan.

Vandaar haar bijnaam ‘Dopje’.

Voor mij is Dopje heel aanhankelijk, ze komt graag knuffelen, maar op schoot zitten is niet haar ding. Wl graag stijf tegen je aanzitten of achter je op de leuning van de bank.

Als ik thuiskom staat ze mij meestal als eerste op te wachten. Ook verdedigt zij  het huis. Zij kan bij onverwacht bezoek nog wel eens achter de voordeur staan te grommen om het huis te verdedigen en dan houdt ze pas op als ik of een ander zeg dat het goed volk is. In wezen is zij echter de goedheid zelf.

Haar meest favoriete plekje is boven op de kast in de kamer. Vandaar kan zij immers de hele woonkamer goed overzien.

Inmiddels heeft zij een aantal mooie nestjes gekregen en uit n van haar meest recente nestjes hebben we een geweldige blauwe poes Edlena aangehouden. Beauty  heeft nu inmiddels voor de laatste keer kittens gekregen van Rappy en is dan ook in november 2019  gesteriliseerd ......


 

  Baarn, 2013
  Oirschot, 2013
  Eindhoven, 2015
  Rotterdam, 2015

  Nestklasse 2e nest
  CAC + BIS
  CAC
  CAC

PK-def

PRA-rdac

PRA-rdy

PRA spt

blgr B

PL

N/N

N/N

N/N

-

N/N

Vrij