cattery Ravottersgaarde Abessijnen sinds 1975

E-MAIL sturen

Catteryvignet-geel1

<-- terug

 

verder -->

Heaven’s Elany du ChanGuis

2017-12-05 Elany du ChanGuis

roepnaam

“Elany”

geboortedatum

4 november 2017

stamboek

NRKV pedigree

kleur

wildkleur, draagt verdunning en mogelijk sorrel

fokker

Guislaine en Richard Zwagemaker

2017-12-01 Elany du ChanGuis 02 KBegin november 2017 werd bij cattery du ChanGuis een nestje geboren bij moeder Heaven. Een van de kittens, een mooi wildkleur poesje was Elany en toen zij op eigen benen mocht staan is ze hier in Bovenkarspel komen wonen.
Elany groeit uit tot een zeer elegante, sierlijke en aanhankelijke Abessijn en is ‘De LADY’ van mijn poezen met een mooie warme kleurtoon en superkorte vacht.

Inmiddels is zij getest op PKdef, PRA-rdac en Bloedgroep b en alle uitslagen zijn negatief. Helaas zijn haar knieŽn niet helemaal ok. Het deert haar echter niet en ze kan dan ook iemand flink aan het schrikken maken als zij weer eens van de plank net onder het plafond op de rugleuning van een stoel springt
Doordat zij echter een superslanke poes blijft , te slank voor een goede Abessijn en haar knieŽn niet helemaal okť zijn heb ik besloten om haar geen nestje te laten krijgen en laat ik haar steriliseren in het voorjaar van 2020

Zoals het een echte Aby poes betaamt heeft zij een heel eigenzinnig en superlevendig karakter en is heel lief voor haar mens.

  Baarn, mrt-2018
  Dalfsen, apr-2018
 

U1, BIV, BIS, BOB
U1, BIV

PK-def

PRA-rdac

PRA spt

blgr B

PL

N/N

N/N

-

N/N

LV1/RV1-