cattery Ravottersgaarde Abessijnen sinds 1975

E-MAIL sturen

Catteryvignet-geel1

Over de cattery

2012-07-10katerren-Camry-en-Valerio01-GCattery Ravottersgaarde is ingeschreven in juli 1975, bij de NKFV. Inmiddels is er dus bijna 45 jaar ervaring met ‘leven met Aby’s’ en dus  ook met het fokken van deze fijne raskatten.
Vanzelfsprekend  denkt het kleine volkje over dat laatste net iets anders en ben ik voor hen slechts personeel, enkel en alleen geschapen om hen te behagen, te voeden, te verzorgen en af en toe een romantisch avontuurtje te regelen!

Binnen de cattery wonen de poezen en de niet gecastreerde kater(s) gescheiden. Dat houdt in dat de heren een eigen appartement hebben met een ruime buitenren. Dekkingen worden afgegeven in een kleiner deel daarvan, de ‘dekruimte’. Op warme zomerdagen wordt soms een deel van de buitenren afgescheiden zodat ook de dames een dagje buiten kunnen doorbrengen.

vttt zijn er kittens beschikbaar voor liefdevol personeel. Deze kittens groeien vrij op binnen de huishouding met alle reuring die daar bij ‘gewoon’ is. Zowel voor de levering van kittens als voor een dekking gebruik ik een overeenkomst die u op deze site bij ‘kittens’ respectievelijk ‘katers’ kunt doorlezen.

De Abessijnen

Kittens

Katers

Lijst Abessijnen

Verenigingen

Wie ben ik....