cattery Ravottersgaarde Abessijnen sinds 1975

E-MAIL sturen

Catteryvignet-geel1

Over de cattery

Cattery Ravottersgaarde is ingeschreven in juli 1975, bij de NKFV. Inmiddels dus bijna 45 jaar ervaring met ‘leven met Aby’s’ en dus  ook met het fokken van deze fijne raskatten.
Op een gegeven moment zijn Cor en ik van fokvereniging veranderd en  zijn we overgestapt naar de NRKV.
In de zomer van 2018 is Cor helaas overleden en heb ik, Ria, besloten om de cattery alleen voort te zetten. Dit geweldige ras is super zelfstandig en overtuigt van zichzelf en beschouwt mensen als “HUN PERSONEEL“ en ik mag ze alleen knuffelen,  eten geven,  verzorgen en af en toe een romantisch avontuurtje voor hen regelen!
Binnen de cattery wonen de poezen en de niet gecastreerde kater(s) gescheiden. Dat houdt in dat de heren een eigen appartement hebben met een ruime buitenren. Dekkingen worden afgegeven in een kleiner deel daarvan, de ‘dekruimte’.
Op warme zomerdagen wordt soms een deel van de buitenren afgescheiden zodat ook de dames een dagje buiten kunnen doorbrengen.
vttt zijn er kittens beschikbaar voor liefdevol personeel. De kittens groeien vrij op binnen het huishouden met alle reuring die daarbij ‘gewoon’ is. Zowel bij de verkoop van kittens als voor dekkingen gebruik ik een overeenkomst di

De Abessijnen

Kittens

Katers

Lijst Abessijnen

Verenigingen

Personeel....

e u op de site bij ‘kittens’ respectievelijk ‘katers’ kunt doorlezen.